LALATOVIĆ HVATA POSLEDNJI VOZ: Ivanjičani beže iz opasne zone?

O. M.

02. 05. 2023. u 10:25

NASTAVLjA se borba za opstanak u Mozzart bet Superligi Srbije, a treće kolo plej-auta zatvaraju u Ivanjici domaći Javor i Mladost GAT iz Novog Sada.

ЛАЛАТОВИЋ ХВАТА ПОСЛЕДЊИ ВОЗ: Ивањичани беже из опасне зоне?

Screenshot / TV Arena sport

Ivanjičani su 13. na tabeli sa 30 bodova koliko ima i preporođeni Radnik iz Surdulice na 12. mestu, onom koje garantuje opstanak bez igranja baraža. Mladost je poslednja na tabeli sa 26 bodova, ali bi se eventualnom pobedom na stadionu kraj Moravice bodovno izjednačila sa niškim Radničkim i imenjakom iz Lučana.

Iako je Javor bolje plasiran na tabeli od Mladosti, izabfranici Nenada Lalatovića su u mnogo boljoj formi jer nisu izgubili još od 28. kola kada im je rival bila Crvena zvezda. S druge strane, Ivanjičani nemaju pobedu od istog tog 28. kola kada su na Voždovcu osvojili tri boda minimalnim rezultatom.

Imajući u vidu izjednačenost ekipa u borbi za opstanak - Kolubara i Napredak su nešto odmakli na vrhu ali ostalih šest ekipa su gotovo izjednačene - možda će o opstanku i putnicima u baraž odlučivati i međusobni susreti, a tu je Javor u prednosti nad Mladost GAT-om jer ima obe pobede iz regularnog dela prvenstva. Bilo je 2:1 u prvom duelu u Ivanjici i 3:2 u Novom Sadu. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)