PREKID CRNE SERIJE: Domaćin pobedom zauzima drugo mesto

V.M.

03. 04. 2023. u 12:20

EJUPSOR dočekuje ekipu Erzurumspora od 19:30 u poslednjoj utakmici 30. kola turske Prve lige.

ПРЕКИД ЦРНЕ СЕРИЈЕ: Домаћин победом заузима друго место

Foto Profimedia

Ova dva tima vode potupuno drugačije borbe. Domaćin ima priliku da se pobedom ili bodom vrati na drugo mesto koje mu ja za vikend preuzeo Rize remijem sa Bandirom, dok se gost nalazi u bici za opstanak i ima četiri boda više od Genčlerbirligija koji je prvi tim ispod crte.

Ejup je u dosta lošem ritmu, vezao je dva poraza kod kuće, od Rizea i Sakarje, ali danas ima priliku da se pozitivnim rezultatom vrati na poziciju koja direktno vodi u Superligu.

Glavni konkurenti za to mesto biće mu Rize koji ima isto bodova, a tu su i četvroplasirana Sakarja sa bodom manje, odnosno petoplasirani Pendik sa 3 poena zaostatka.

Domaćin je igrao sjajno na svom terenu tokom većeg dela sezone, u jednom trenutku je imao deset pobeda uz remi i poraz kod kuće, ali onda su usledili pomenuti neuspesi koji su uzdrmali ekipu.

Erzurum je u prošlom kolu prekinuo seriju dobrih rezultata, nakon što je tri kola bio neporažen (dva trijumfa i remi) pognute glavio je završio meč sa Altajom, 2:4.

Zbog strašnjnih zemljotresa Malatja i Adana neće nastupati do kraja prvenstva i ostaće u ligi što znači da će ekipe koje zauzmu 17. i 16. mesto ispasti iz takmičenja. To su trenutno Gennčler i Denizli koji su u slaboj formi i današnji gost ima dobre šanse da opstane u prvenstvu.

Ova dva tima su odigrala tri međusobna duela u svojoj istoriji, viđena je po pobeda na obe strane uz remi. U prvom delu sezone slavio je Ejup pogotkom Demira u sudijskoj nadoknadi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu