BIVŠEM PRVOLIGAŠU OČAJNA ODBRANA: Herakles je za klasu bolji tim

N.P.

26. 03. 2023. u 10:20

FUDBALERI Den Boša gostuju "crno-belima" u okviru 30. kola holandske Erstedivizije.

БИВШЕМ ПРВОЛИГАШУ ОЧАЈНА ОДБРАНА: Хераклес је за класу бољи тим

Profimedia

Domaćin je u odličnoj formi, ostvario je četiri vezane pobede u prvenstvu. Poslednju u prošlom kolu na gostovanju Osu 5:1! Ekipa Heraklesa se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 63 boda, šest manje od lidera Cvolea.

Fudbaleri Den Boša ulaze u duel nakon trijumfa na svom terenu protiv Dodrehta 3:1. Nekadašnji prvoligaš se nalazi na 18. poziciji holandske Erstedivizije uz 30 prikupljenih bodova i očajnom gol-razlikom 40:70!

"Crno-beli" su savladali današnjeg rivala na minula dva međusobna duela identičnim rezultatom 2:1. Herakles je za klasu bolji tim od gostiju, koji želi direktan plasman u elitni rang holandskog fudbala. Kvota na kec je jako slaba i predlažemo vam da pokušate sa golovima.


NAŠ PREDLOG: UG 4+ (kvota 1,80)        

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost