DOMAĆIN NE GREŠI DVAPUT KOD KUĆE: "Zmajevima" Žil Visente dovoljna opomena

N.P.

10. 03. 2023. u 12:35

AKTUELNI šampion dočekuje ekipu Estorila u utakmici 24. kola portugalske Primeira lige.

ДОМАЋИН НЕ ГРЕШИ ДВАПУТ КОД КУЋЕ: Змајевима Жил Висенте довољна опомена

Profimedia

Fudbaleri Porta su u prošlom kolu savladali u gostima Portimonense rezultatom 3:1. To je izabranicima bivšeg portugalskog reprezentativca Serža Konseisaa ukupno 17. pobeda nakon 23 odigrana meča u sezoni. Aktuelni šampion se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 54 boda, osam manje od vodeće Benfike.

Ekipa Estorila je u katastrofalnoj formi, ulazi u duel posle četiri uzastopna poraza u šampionatu. Poslednji proteklog vikenda na svom terenu od Vizele 3:0. Klub iz Lisabona trenutno zauzima 15. poziciju portugalske Primeira lige uz 22 prikupljena boda sa gol-razlikom 19:34.

U minulom međusobnom duelu nije bilo pobednika, 1:1. Porto je u poslednjem nastupu pred svojim navijačima na "Dragau" doživeo šokantan poraz od Žil Visentea 2:1. Domaćin prosto ne sme sebi da dozvoli novi kiks kod kuće, ako želi da ostane u trci za odbranu titule prvaka. Kvota na kec je mala i predlažemo da je obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-6 (kvota 1,50)  

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao