SRPSKI REPREZENTATIVAC PONOVO DOBIJA MINUTE: Hetafe je pobegao sa dna!

V.M.

10. 03. 2023. u 11:21 >> 11:21

KADIZ će ugostiti Hetafe od 21.00 na ''Nuevo Mirandilji''.

СРПСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ПОНОВО ДОБИЈА МИНУТЕ: Хетафе је побегао са дна!

Foto: Profimedia

Oba tima su dugo vremena bila na dnu tabele u zoni ispadanja, ali sada su pronašli formu, povezali nekoliko dobrih rezultata i u sigurnoj su zoni. Domaćin je 15. sa 26 osvojenih bodova, dok je gost 16. sa poenom manje.

''Žuta podmornica'' na poslednjih šest ligaških utakmica ima čak tri pobede uz dva poraza i nerešeno sa Sosijedadom. Taj remi odigrali su pre sedam dana na ''Anoeti'' kada su odoleli napadima Baskijaca, a mogli su i do sva tri boda kada je Rožer Marti zatresao stativu sredinom drugog poluvremena.

Kadiz je neporažen na poslednjih pet utakmica kod kuće i u seriji je od tri pobede na svom terenu. Redom je bio bolji od Majorke, Đirone i Rajo Valjekana. Za vreme tog pobedničkog niza gol-razlika izabranika Serhija je 7:0, što znači da nisu primili gol punih 270 minuta i sa dosta samopouzdanja dočekuju ovaj meč.

Hetafe je dugo tavorio na dnu, ali u protekla tri kola ostvario je dve pobede i uspeo je konačno da pobegne iz zone ispadanja. Pored poraza od Viljareala, savladao je Valensiju i Đironu. Četa Kike Sančez Floresa igra slabo na strani ove sezone, na 11 utakmica u gostima pokupili su devet bodova i postigli isto toliko golova.

Početkom drugog dela sezone Nemanja Maksimović je dugo bio na klupi, ali sada je konačno dobio šansu koju dobro koristi. Na poslednja tri susreta odigrao je 209 minuta i srpski reprezentativac se vraća u prvi plan. Što se tiče drugog našeg internacionalca Stefana Mitrovića, on i dalje nema upisan nastup u 2023. godini i verovatno će na leto potražiti novu sredinu.

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni viđena je jako tvrda utakmica na kojoj nije bilo golova, 0:0.

Domaćin ima određenih zdravstvenih problema i biće bez Kale, Garida, Okampa i Zaldue, dok je pod upitnikom Fali.

Hetafe nema takvih briga i jedini igrač čiji je nastup pod znakom pitanja je Urugvajac, Arambari.

Očekujemo novu tvrdu utakmicu bez puno prilika za gol i verujemo da će Kadiz nastaviti svoju seriju dobrih rezultata na ''Nuevo Mirandilji''.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina