DA LI JE RADONJIĆ ZAVRŠIO SVOJE U TORINU? ''Bikovima'' na noge dolazi razigrana Bolonja

V.M.

06. 03. 2023. u 16:57 >> 16:57

TORINO dočekuje ''crveno-plave'' u poslednjoj utakmici 25. kola Serije A.

ДА ЛИ ЈЕ РАДОЊИЋ ЗАВРШИО СВОЈЕ У ТОРИНУ? Биковима на ноге долази разиграна Болоња

FOTO: EPA

Domaćin je upao u rezultatsku krizu koja je kulminirala u derbiju "Dela mole" protiv Juventusa kada je Torino dva puta imao prednost, ali je na kraju izgubio rezultatom 4:2. Bolonja je u fantastičnoj formi, Tijago Mota je naštelovao svoje izabranike koji su na poslednjih pet utakmica osvojili 12 bodova i danas će pokušati da nastave u istom ritmu.

Torino je u proteklih pet kola ostvario samo jednu pobedu uz dva remija i isto toliko poraza. Pao je na 11. mesto i polako gubi korak za ekipama koje se bore za mesta koja vode u Evropu iduće sezone. U gradskom derbiju protiv Juvea su nastupila sva tri srpska reprezentativca. Milinković-Savić i Ilić, koji je asistirao za drugi gol, po 90 minuta, dok je Nemanja Radonjić ušao u 60. minutu, ali ga je zbog slabog nastupa Ivan Jurić zamenio već u 75. minutu.

Bivši fudbaler Crvene zvezde nije ispunio svoj zadatak kod prekida kada je Bremer postigao gol, što se nije svidelo hrvatskom stručnjaku, mediji pišu da je odnos između Radonjića i Jurića veoma loš i videćemo kakva budućnost u klubu očekuje rođenog Nišliju.

Bolonja je vezala dve pobede, a četiri puta je trijumfovala u poslednjih pet kola. Slavila je protiv Specije, Fiorentine i Sampdorije, a prošlog vikenda kao šlag na torti za te dobre nastupe porazila je Inter sa 1:0. Četa Tijaga Mote je osvojila 35 bodova i nalazi se na impresivnoj osmoj poziciji. Ta pobeda protiv Intera je bila deseta u sezoni za ''crveno-plave'' i Mota zaslužuje hvalospeve koje dobija po italijanskim medijima što je došao do te brojke nakon samo 24 odigrane utakmice.

Bolonja se takođe nalazi u seriji od tri uzastopne pobede u gostima i sa dosta samopouzdanja dolazi na ''Olimpijski stadion''.

Na duelu ovih timova u 13. kolu Torino je poveo pogotkom Saše Lukića, ali su u nastavku Orsolini i Poš doneli tri boda svom timu.

Jurić ne može da računa na Lazara, Rićija, Vijeiru, Vlašića i Zimu, dok je pod upitnikom nastup Pelegrija.

Sa druge strane, Mota nema većih problema sa izostancima i jedino mu na raspolaganju neće biti Banjolini koji i kada je zdrav retko dobija šansu.

Očekujemo jednu zanimljivu utakmicu, od poslednjih pet susreta današnjih protivnika čak četiri puta su oba tima postizala gol i verujemo da će se to i večeras desiti.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)