PIREJCI KOD REDOVNE MUŠTERIJE: Mogu li bivši partizanovci da zaustave šampiona?

N.P.

19. 02. 2023. u 10:05

GIGANT iz Atine gostuje Lamiji u okviru 23. kola grčke Super lige.

ПИРЕЈЦИ КОД РЕДОВНЕ МУШТЕРИЈЕ: Могу ли бивши партизановци да зауставе шампиона?

Foto: Profimedia

Domaćin ulazi u duel nakon tri vezana poraza u prvenstvu. Poslednji proteklog vikenda na svom terenu od OFI-a sa Krita 4:1. Klub čije boje brane bivši igrači Partizana Zoran Tošić i Bojan Šaranov je trenutno zakovan za dno tabele sa svega 12 osvojenih bodova.

Fudbaleri Olimpijakosa su u prošlom kolu demolirali na "Karaiskakisu" Panetolikos 6:1. To je Pirejcima ukupno 13 pobeda od početka šampionata. Gigant iz Atine se nalazi na trećem mestu grčke Super lige sa 46 bodova, osam manje od lidera i gradskog rivala Panatinaikosa.

Ekipa Lamije je redovna mušterija aktuelnom šampionu, pošto je izgubila prethodnih pet međusobnih duela i u proseku primala dva gola po utakmici. Olimpijakos je apsolutni favorit u današnjem okršaju i dvojka je fiks.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,30) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)