"GOLUBOVI" ZNAJU SA PARTIZANOM: "Crno-beli" vade fleke posle neverovatnog poraza

N.P.

19. 02. 2023. u 09:04

IZABRANICI Gordana Petrića gostuju ekipi Spartaka u Subotici u meču 22. kola Super lige Srbije.

ГОЛУБОВИ ЗНАЈУ СА ПАРТИЗАНОМ: Црно-бели ваде флеке после невероватног пораза

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Mladosti GAT su napravili senzaciju u Humskoj i savladali ekipu Partizana sa 4:0, u okviru 21. kola nacionalnog šampionata. Nizao se šok za šokom na stadionu "crno-belih" koji tokom čitavih 90 minuta nisu uspeli da zaigraju opasnije protiv jednog od najlošijih timova u ligi. Već posle 11 minuta gosti su vodili sa velikih 2:0. Prvi gol je majstorija Gala, ali za naredni je direktno kriva odbrana Partizana.

Dal Belo Fagundes je uvećao vođstvo svog tima, a do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata. Nije bilo ništa bolje ni posle odmora, domaćin je nastavio sa potpuno bezidejnom igrom u napadu. Mladost je iskoristila praktično svaku grešku "crno-belih" i već na startu drugog poluvremena povela sa 3:0. Fejsa je skrivio penal u 52. minutu, a kapiten Novosađana Novica Maksimović je bio neumoljiv.

Ponovo su fudbaleri novajlije u ligi iskoristili grešku odbrane, uspeli da organizuju dobar napad, a velikih i konačnih 4:0, donosi Nemanja Milić. Izabranici Gordana Petrića su trenutno drugoplasirani tim na tabeli sa 46 bodova, čak 14 manje od lidera i večitog rivala Crvene zvezde.

Fudbaleri Spartaka ulaze u duel nakon dva uzastopna poraza u prolećnom delu sezone. Subotičani su prvo izgubili od Čukaričkog u Beogradu 3:1, zatim od Javora u Ivanjici minimalnim rezultatom. Puleni Ljubiše Dunđerskog nakon 21. kola zauzimaju 14. poziciju Super lige Srbije uz 18 prikupljenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 16:29.

Popularni "golubovi" su i minulom međusobnom duelu šokirali "crno-bele" u Humskoj i savladali ih minimalnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je Luka Bijelović u 86. minutu susreta.

"Parni valjak" je u prošlom kolu doživeo veliku bruku. Partizan ako danas kiksne na "Gradskom stadionu" u Subotici može da se oprosti od titule prvaka. Trener Petrić je imao malo vremena da odmori svoju ekipu, jer su "crno-beli" sredinim nedelje igrali prvu utakmicu šesnaestine finala Lige konferencija gde su bili bolji od moldavskog Šerifa minimalnim rezultatom. Svakako pred fudbalerima iz Humske je imperativ pobede i predlažemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)