MILAN NIKADA NIJE POBEDIO ''PEVCE''! Sedmostruki prvak Evrope je prekinuo loš niz za vikend

V.M.

14. 02. 2023. u 16:37 >> 16:37

ŠAMPION Italije dočekuje ''pevce'' u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

МИЛАН НИКАДА НИЈЕ ПОБЕДИО ПЕВЦЕ! Седмоструки првак Европе је прекинуо лош низ за викенд

FOTO: AP/Tanjug

Oba tima imaju jako turbulentne sezone, što se tiče domaćina, Milan je prošle sezone nakon duge pauze osvojio Seriju A, ali ove godine je priča potpuno drugačija. ''Rosoneri'' igraju dosta slabo u poslednje vreme i pobedom protiv Torina za vikend prekinuli su seriju od sedam utakmica u svim takmičenjima bez trijumfa. Što se tiče Totenhema, delovalo je da gost polako ulazi u formu kada je savladao Mančester siti i Fulam, ali za vikend je doživeo šokantan poraz kada ga je Lester počistio na ''King pauver stadionu'' sa 4:1.

Milan se u prvoj fazi takmičio sa Čelsijem, Salcburgom i Dinamom iz Zagreba i zauzeo je drugo mesto u grupi ''E'' sa deset osvojenih bodova. Ključna je bila pobeda u zadnjem kolu koju je domaćin ostvario protiv Salcburga, kada je slavio sa 4:0 na ''San Siru'' i tako obezbedio plasman u osminu finala. Što se tiče Serije A, ''rosoneri'' su peti na tabeli, zaostaju čak 18 poena za liderom Napolijem i realno je reći da su izgubili sve šanse da odbrane naslov prvaka.

Totenhem je u veoma ujednačenoj grupi ''D'' zauzeo prvo mesto. To je bila ubedljivo najzanimljivija grupa od svih jer su u poslednjem kolu sve ekipe imale priliku za prolaz dalje. ''Pevci'' su tada gostovali na ''Velodromu'', gubili su nakon prvog poluvremena, ali su pogocima Lenglea i Hojbjerga u nastavku ostvarili trijumf i plasirali se u nokaut fazu takmičenja. Kao što smo već napomenuli, gost je za vikend doživeo poraz od Lestera i sada zauzima petu poziciju na tabeli Premijer lige.

Ova dva tima su se takođe sastala u osmini finala Lige šampiona u sezoni 2010/2011. kada je Totenhem prošao dalje ukupnim rezultatom 1:0. Pored toga su se sastajali još četiri puta, ekipa iz Londona je slavila tri puta, a viđen je i remi.

Domaćin će biti bez Benasera, Menjona, Desta, Florencija, Ibrahimović će verovatno ponovo biti na klupi, dok se očekuje povratak Tomorija u startnu postavu.

Antonio Konte na ovom susretu neće moći da računa na Hojbjerga, Bentankura, Ljorisa, Sesenjona i Bisumu.

Očekujemo jednu interesantnu utakmicu između dva tima sličnog kvaliteta, obe ekipe imaju dobar napad i slabu odbranu, zbog toga verujemo da će biti golova.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)