BILIĆ BI DA PREKINE SJAJNI BARNLIJEV NIZ! Četa proslavljenog fudbalera Mančester sitija je neverovatna

M.T.

14. 02. 2023. u 08:16

''Klaretsi'' su u seriji od deset pobeda u ligi.

БИЛИЋ БИ ДА ПРЕКИНЕ СЈАЈНИ БАРНЛИЈЕВ НИЗ! Чета прослављеног фудбалера Манчестер ситија је невероватна

Foto AP

Pod vođstvom menadžera Vensana Kompanija, Barnli ove sezone deluje nezaustavljivo u svom povratku u Premijer ligu, a večeras od 21 sat će na svom ''Turf Muru'' dočekati Votford u 32. kolu Čempionšipa sa željom da nastavi niz pobeda.

Od starta sezone je Barnli konstantno u vrhu Čempionšipa i zaista ne deluje da bilo šta može da mu stane na put. Vensan Kompani sjajno predvodi momke sa ''Turf Mura'' koji deluju kao kaznena ekspedicija i nalaze se u seriji od deset pobeda u šampionatu sa ciljem da taj niz produže i protiv današnjeg protivnika. U prethodnom kolu Barnli je sa 3:0 savladao Preston.

Votford je i dužnik Barnliju pošto mu je na startu sezone naneo jedan od samo dva poraza koliko ima Kompanijev sastav, pored 20 pobeda i osam nerešenih mečeva. ''Klaretsi'' će pokušati da obore sopstveni rekord po broju pobeda iz sezona 2013/2014. i 2015/2016. kada su imali po 26. Barnli ima 68 bodova na prvom mestu za direktan plasman u Premijer ligu, sedam više od Šefild junajteda na drugoj poziciji, a čak 17 više od Midlzbroa koji se nalazi na trećem mestu koje vodi u plej-of za elitno takmičenje.

Votford je daleko od forme u kojoj se nalazi Barnli, pošto je tim Slavena Bilića u poslednjih pet kola slavio samo jednom uz tri remija i jedan poraz od Mildsbora. ''Stršljenovi'' su u seriji od dva remija u mečevima sa Redingom i Blekburnom. Bilićev tim trenutno na tabeli zauzima šesto mesto sa 46 bodova, koliko ima i petoplasirani Milvol, dok četvrti Luton ima 49. Šesta pozicija je i poslednja sa koje se ide u plej-of, a Votford ima samo bod više od Sanderlenda i Blekburna, dok dva koraka zaostaje Vest Bromvič Albion na devetoj poziciji.

Tim Vensana Kompanija i dalje je bez nekoliko važnih igrača koje je povreda odvojila od terena, pa u Barnliju neće biti u ovom meču Tejlora Harvuda-Belisa, Manuela Bensona i Džeja Rodrigeza. Ipak, Kompani ima na raspolaganju dovoljno dobre zamene i Barnli ne bi trebalo da značajnije oseti ove izostanke što je i do sada bio slučaj.

Votford je imao mnogo više problema sa povredama poslednjih meseci, ali se situacija popravila pošto su se vratili u ekipu Imran Luza, Tom Kleverli, Kristijan Kabasele i Žoao Pedro. I dalje su van tima Den Gosling i Kortni Haus.

Što se tiče međusobnih mečeva, prednost je na strani Barnlija u poslednjih deset mečeva pošto su ''klaretsi'' ostvarili pet pobeda, dok je Votford tri puta upisao trijumf, a dva puta je meč završen nerešenim rezultatom bez golova.

NAŠ TIP: 1P1+&2+ (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)