MITAR BI DA ZATRESE MREŽU NAKON POSTA OD MESEC DANA: Fulam prekida crnu seriju protiv ''šumara''

V.M.

11. 02. 2023. u 09:31 >> 09:31

''KOLIBARI'' dočekuju Notingem forest u utakmici 23. kola Premijer lige.

МИТАР БИ ДА ЗАТРЕСЕ МРЕЖУ НАКОН ПОСТА ОД МЕСЕЦ ДАНА: Фулам прекида црну серију против шумара

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin nema pobedu na protekle tri ligaške utakmice i pokušaće danas da pred punim tribinama ''Krejven kotidža'' savlada razigrani Forest. Gost je uhvatio zalet, trener Stiv Kuper je pronašao pobedničku formulu i njegovi izabranici ne znaju za poraz na poslednjih pet nastupa u Premijer ligi.

Fulam je pre tri dana u okviru FA kupa savladao Sanderlend sa 2:3. Aleksandar Mitrović je ušao u drugom poluvremenu i podelio asistenciju Andreasu Pereiri za drugi gol. Srpski reprezentativac nije postigao pogodak na minulih pet utakmica u svim takmičenjima i biće oran da prekine tu negativnu seriju. ''Kolibari'' su trenutno osmi na tabeli sa 32 osvojena boda i ako bi podigli formu borili bi se za neko od mesta koje vodi u Evropu iduće sezone. Biće interesantno videti da li će Saša Lukić debitovati za domaćina, srpski reprezentativac je krajem prelaznog roka došao u redove Fulama iz Torina za deset miliona evra i još nije upisao nastup za svoj novi klub.

Notingem je dugo tavorio na dnu tabele ali je sjajnim igrama u drugom delu sezone pobegao iz opasne zone i sada zauzima 13. mesto sa 24 osvojena poena. Prošlog vikenda ''šumari'' su savladali Lids rezultatom 1:0, pobednički gol postigao je Brendan Džonson. Debi za gosta na tom meča imao je golman Kejlor Navas, bivši osvajač Lige šampiona sa Realom je došao kao zamena za povređenog Hendersona i odmah je pokazao svoju klasu. Forest igra dosta slabo van svog ''Siti graunda''. Na šest utakmica u gostima postigao je samo tri gola i pokupio šest bodova.

Ove ekipe su ukrstila koplja u osmom kolu Premijer lige kada je Fulam slavio sa 2:3.

Marko Silva, trener domaćina, ne može da računa na Neskensa Kebana, dok su pod znakom pitanja nastupi Kernija i Harisona Rida.

Gost u London dolazi bez Avonjija, Bjankona, Hendersona, Kujatea, Niakatea i Ričardsa, a moguće je debi novog pojačanja, Šelvija.

Očekujemo da Fulam prekinu sa lošim igrama u Premijer ligi i upiše tri boda na punom ''Krejven kotidžu'' protiv bivšeg prvaka Evrope.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!