MOŽE LI RAJKOVIĆ DA ZAUSTAVI REAL? Ančeloti nezadovoljan terminom meča

M.T.

05. 02. 2023. u 08:48 >> 08:48

''Kraljevski klub'' neporažen u poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima.

МОЖЕ ЛИ РАЈКОВИЋ ДА ЗАУСТАВИ РЕАЛ? Анчелоти незадовољан термином меча

Foto: Profimedia

Majorka je u prethodnom kolu porazom neprijatno iznenadila svoje navijače, a vađenje fleka čini se kao nemoguća misija jer na ostrvo danas od 14 časova stiže Real Madrid u okviru 20. kola španskog šampionata.

Majorka igra prilično nestabilno u La Ligi u poslednjih pet utakmica pošto je naizmenično dobijala i gubila utakmice, ostvarivši dve pobede i tri poraza. Uspela je četa Havijera Agirea da Seltu savlada pred svojim navijačima i taman kada se činilo da će stići nova tri boda, Kadiz je potupno srušio planove Majorke pobedivši sa 2:0.

Ekipa čiji gol čuva Predrag Rajković je zbog nestabilne forme trenutno na 10. mestu u šampionatu sa 25 bodova, četiri manje od Osasune, Rajo Valjekana i Atletik Bilbaoa, a šest bodova više od Kadiza koji je prvi ispod crte.

Posle dva poraza u osam dana od Viljareala u La Ligi i Barselone u finalu Superkupa, Real Madrid je uspeo da stabilizuje formu i od tada je vezao pet uakmica bez poraza. U La Ligi je ''kraljevski klub'''posle pobede protiv Aletika u gradskom derbiju, remizirao sa Sosijedadom, da bi savladao u prethodom kolu Valensiju i zauzima drugu poziciju na tabeli sa pet bodova manje u odnosu na Barselonu. Trener Karlo Ančeloti nije bio zadovoljan terminom meča sa Majorkom koji je La Liga odredila jer je Real u četvrtak igrao sa Valensijom.

 - Nismo zadovoljni. Nije u redu da igramo manje od 72 sata nakon prošle utakmice. Nije u redu da igramo u 14 sati, ali ipak moramo - jasan je bio Ančeloti.

Majorka je u odličnoj situaciji pred težak meč protiv Real Madrida pošto su svi na raspolaganju treneru Havijeru Aigreu osim Hosea Kopete koji će preskočiti ovaj meč pošto je u prethodnom kolu protiv Kadiza dobio peti žuti karton, a njega bi u zadnjoj liniji trebalo da zameni Đovani Gonzales.

Real ima određenih problema sa povređenim igračima zbog čega u timu za ovu utakmicu neće biti Lukasa Vaskeza, Ferlana Mendija, Edera Militaa, Karima Benzeme i kao po običaju Edena Azara koji je više povređen nego što igra. Očekuje se povratak u tim Davida Alabe koji se oporavio od povrede.

Prednost u međusobnim mečevima ubedljivo je na strani Real Madrida koji je slavio čak devet puta u poslednjih deset utakmica protiv Majorke koja ima samo jednu pobedu i to pred domaćim navijačima ostvarenu pre tri godine.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)