RENDŽERS NE DA SELTIKU DA OSVOJI DUPLU KRUNU: Odbranu trofeja kreće protiv dvostrukog osvajača kupa

V.M.

21. 01. 2023. u 11:56

TREĆI ovosezonski duel Sent Džonstona i Rendžersa biće u okviru četvrtog kola Škotskog kupa.

РЕНЏЕРС НЕ ДА СЕЛТИКУ ДА ОСВОЈИ ДУПЛУ КРУНУ: Одбрану трофеја креће против двоструког освајача купа

FOTO: AP

Oba tima započinju takmičenje od ove faze. 

Domaćin se nalazi u katastrofalnom ritmu i vezao je pet uzastopnih poraza. Prošlog vikenda izgubio je od Livingstona rezultatom 2:4. Delovalo je da Sent Džonston može do plej-ofa ali ekipa ne liči na sebe u nastavku prvenstva i sada zauzima osmu poziciju na tabeli. ''Sveci'' su ovo takmičenje osvajali u dva navrata, poslednji put pretpošle sezone kada su u finalu bili bolji od Hibernijana sa 1:0.

Rendžers igra odlično nakon dolaska Majkla Bina koji je zaseo na klupu za vreme Svetskog prvenstva. Engleski stručnjak je vodio ekipu na sedam utakmica u kojima su njegovi izabranici upisali šest pobeda uz remi sa Seltikom, 1:1. ''Policajci'' su preko nedelje savladali Kilmarnok u zaostaloj utakmici Premijeršipa rezultatom 2:3. Gost je prošle sezone osvojio svoj tridesetčetvrti trojef osvajača kupa kada je u finalu pobedio Harts sa 2:0.

Ova dva tima su se već susrela dva puta ove sezone. Rendžers je slavio u trećem kolu prvenstva sa 4:0, dok se Sent Džonston revanširao sredinom novembra pobedom od 2:1.

Očekujemo da ''policajci'' pobede i tako uspešno započnu odbranu trofeja.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)