KO ĆE PRE DOBITI OTKAZ? Mojes i Lampard u borbi za bodove i posao

V.M.

21. 01. 2023. u 09:19 >> 09:19

TRENERI ove dve ekipe su pod ogromnim pritiskom da zabeleže pozitivne rezultate.

KO ЋЕ ПРЕ ДОБИТИ ОТКАЗ? Мојес и Лампард у борби за бодове и посао

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Obe ekipe se nalaze u zoni ispadanja, imaju po 15 bodova, poen manje od Bornmuta koji je prvi tim iznad crte. Nalaze su katastrofalnoj formi i osvojili su samo po jedan bod u prethodnih pet kola. Ovaj meč je takođe susret dva trenera koja su pod najvećim pritiskom u čitavoj ligi i deluje da će gubitnik ovog duela morati da napusti klupu svoje ekipe. 

Vest Xem igra veoma razočaravajuće ove sezone, navijači su očekivali novu borbu za neko od mesta koje vodi u Evropu a dobili su borbu za opstanak. Domaćin je u prošlom kolu izgubio 1:0 od Vulvsa i tim porazom je upao u zonu ispadanja.

Postigao je samo 15 pogodaka za sada u Premijer ligi i pre par dana je doveo iskusnog golgetera Danija Ingsa za 15 miliona da reši taj problem. ''Čekićari'' su kod kuće na devet utakmica ostvarili tri pobede uz remi i pet poraza. Izgubili su tri vezane utakmice na ''Olimpijskom stadionu'' i žele da prekinu taj niz.

Everton je u katastrofalnom ritmu. Izgledao je solidno početkom sezone ali se ekipa Frenka Lamparda raspala u poslednje vreme i sada zauzima pretposlednje mesto na tabeli. U prošlom kolu ''karamele'' su vodile protiv Sautemptona u obračunu dve najgore ekipe u ligi, ali su ''sveci'' preokrenuli rezultat i osvojili važna tri boda. Bitka za opstanak će biti jako zanimljiva u Premijer ligi, Sautempton je poslednji sa 15 bodova dok je Lester na 14. poziciji sa dva poena više.  Gost je na devet utakmica van ''Gudisona'' pokupio sedam bodova.

Na prethodnih pet međusobnih duela ovih ekipa prednost ima domaćin. Vest hem je slavio tri puta uz dve pobede Evertona, jedna od njih bila je osmom kolu kada je Mopaj doneo tri boda svojoj ekipi.

Mojes ne može da računa na Kornea i Skamaku, dok je pod znakom pitanja Alfonse Areola.

Gost će biti bez Garnera, Kina, Patersona i Taunzenda.

Verujemo da je Vest Hem kvalitetnija ekipa i da će pred punim tribinama u Londonu doći do jako vrednog trijumfa.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!