VUKOVI TRAŽE BEG SA DNA: Vest Hem u veoma lošoj formi dolazi na ''Molinju''

V.M.

14. 01. 2023. u 09:51

OBRAČUN ekipa iz donjeg doma Premijer lige.

ВУКОВИ ТРАЖЕ БЕГ СА ДНА: Вест Хем у веома лошој форми долази на Молињу

Foto: Profimedia

Vulvsi su se probudili nakon promene trenera i sada imaju samo bod manje od današnjeg protivnika koji je prvi tim iznad crte. Vest hem je u katastrofalnoj formi i nije trijumfovao u Premijer ligi još od oktobra.

Domaćin je nakon pauze savladao Everton, izgubio od Mančester junajteda, a u prošlom kolu odigrao je 1:1 sa Aston vilom u Birmingemu. Preko nedelje je u četvrtfinalu EFL kupa nakon izvođenja jedanaesteraca ispao je od Notingem foresta.

Za vreme Svetskog prvenstva, uprava je uručila otkaz Brunu Lažu i dovela Đulena Lopetegija. Španski stručnjak je vodio velikane poput Reala i Sevilje, kao i selekciju Španije i promrdao je Vulverhempton koji po imenima igrača ima kvalitet za sredinu tabele. ''Vukovi'' su na devet utakmica kod kuće ove sezone pokupili osam poena.

Vest Hem je u veoma lošem ritmu i ne zna za pobedu već šest kola. Poslednji trijumf u Premijer ligi ostvario je protiv Bornmuta 24. oktobra kada je slavio sa 2:0. Nakon pauze doživeo je poraze od Arsenala i Brentforda uz remi sa Lidsom u prošlom kolu. ''Čekićari'' su pre sedam dama u okviru FA kupa slavili protiv Brentforda sa 0:1, gol odluke postigao je Said Benrama. Ekipa iz Londona je prvi tim iznad zone ispadanja sa 15 osvojenih bodova. Dejvid Mojes trpi velike kritike za nastupe svoje ekipe zbog kvaliteta koje ona poseduje i pitanje je koliko će još biti na klupi ako nastavi sa ovakvim rezultatima.

Što se tiče međusobnih duela, tu prednost ima gost. Na prethodnih pet susreta ovih timova viđene su četiri pobede Vest Hema uz trijumf Vulverhemptona.

Domaćin će na ovom meču biti bez Čikinja, Kalajdžića, Traorea i Pedra Neta.

Mojes ne može da računa na Kornea, dok su pod znakom pitanja Koufal, Zuma i Areola.

Ovo je jako bitan meč za obe ekipe, direktan obračun rivala za opstanak i zbog toga očekujemo opreznu utakmicu sa obe strane i malo golova.

NAŠ TIP: I0-1&II0-2 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave