LESTER BI DA PREKINE CRNI NIZ: ''Šumari'' su podigli formu

V.M.

14. 01. 2023. u 09:12

Notingem forest dočekuje ''Lisice'' u okviru 20. kola Premijer lige.

ЛЕСТЕР БИ ДА ПРЕКИНЕ ЦРНИ НИЗ: Шумари су подигли форму

FOTO: Tanjug

Notingem je podigao formu nakon pauze, pobegao je iz zone ispadanja i trenutno je 15. na tabeli sa 17 osvojenih bodova. Lester je u seriji od tri vezana poraza u Premijer ligi i pod hitno su mu potrebni bodovi kako bi prekinuo crni niz.

Domaćin je u prethodnih pet kola upisao dve pobede, isto toliko remija i poraz. Prošlog vikenda je u jako bitnoj utakmici savladao konkurenta u borbi za opstanak. Bio je bolji od Sautemptona rezultatom 0:1, gol odluke postigao je Avonji. Pre par dana Notingem se plasirao u polufinale EFL kupa. U neizvensoj utakmici izbacio je Vulverhempton nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Četa Stiva Kupera je u odličnoj seriji i probaće pred svojim navijačima da produži niz dobrih rezultata.

Lester je u problemu i njegove igre podsećaju na one sa početka sezone kada je tavorio na samom dnu lige. Nikako da uđe u formu nakon pauze i vezao je tri ligaška poraza. Izgubio je od Njukasla, Liverpula i Fulama. Preko nedelje ispao je iz Liga Kupa, bolje od njega su bile popularne "svrake sa Sent Džejms parka" rezultatom 2:0. ''Lisice'' su 13. na tabeli i osvojile su 17 poena u dosadašnjem toku takmičenja.

Ova dva tima su se već susrela ove sezone. Bilo je to u devetom kolu kada je Lester ubedljivo slavio sa 4:0.

Domaćin će biti bez Bjankona, Bolija, Kujatea, Lingarda, Nijakatea i Ričardsa.

Rodžers ima ozbiljnih problema sa povredama i ne može da računa na Bertrana, Evansa, Džastina, Pereiru, Preta i Sumarea, a moguć je povratak Medisona na terena nakon dužeg odsustva.

Očekujemo dobru, ujendačenu utakmicu, verujemo da Lester neće izgubiti na ovom susretu i da će tako prekinuti svoj crni niz.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,49)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)