"VUKOVI" U MNOGO BOLJOJ FORMI: Al Halidž u seriji od šest uzastopnih poraza

N.P.

06. 01. 2023. u 09:07

KLUB iz Saihata gostuje ekipi Al Tavona u meču 12. kola najjače lige Saudijske Arabije.

ВУКОВИ У МНОГО БОЉОЈ ФОРМИ: Ал Халиџ у серији од шест узастопних пораза

Foto: Profimedia

Izabranici brazilskog trenera Perikla Šamuske u prethodne dve utakmice u prvenstvu imaju polovičan učinak. Domaćin je nakon glatkog poraza od Al Itihada uspeo da se vrati na pobednički kolosek i savlada proteklog vikenda u gostima Al Raed rezultatom 3:2. Ekipa Al Tavona trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa 23 osvojena boda.

Fudbaleri Al Halidža igraju katastrofalno, izgubili su svaki od poslednjih šest mečeva u šampionatu. Klub iz Saihata je posle serije negativnih rezultata pao na pretposlednju 15. poziciju Premijer lige sa svega četiri osvojena boda nakon 11 odigranih kola.

U minulom međusobnom duelu između dva tima nije bilo pogodaka. Ekipa Al Tavona je u mnogo boljoj formi od gostiju, tako da očekujemo od popularnih "vukova" da u današnjem okršaju u Buraidahu pred svojim navijačima upišu novu pobedu u prvenstvu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)