SLAVNI ITALIJAN U PROBLEMU: Desetkovani Karagumruk čeka šampiona

N.P.

28. 12. 2022. u 09:59

IZABRANICI Andreje Pirla sastaju se sa ekipom Trabzona u utakmici 16. kola turske Super lige.

СЛАВНИ ИТАЛИЈАН У ПРОБЛЕМУ: Десетковани Карагумрук чека шампиона

Profimedia

Tim Karagumruka je proteklog vikenda izgubio na gostovanju Adani Demir rezultatom 2:1. To je izabranicima Andreje Pirla čak sedmi kiks nakon 14 odigranih mečeva u prvenstvu. Domaćin se nalazi na 17. mestu na tabeli u zoni ispadanja sa 13 osvojenih bodova. Slavni Italijan muku muči sa povređenim igračima. Van stroja za večerašnji okršaj su Stiven Koker, Emir Tintiš, Efe Tatli i Lorens Nikolas.

Fudbaleri Trabzona ulaze u duel nakon sjajne pobede pred svojim navijačima u prošlom kolu protiv Fenerbahčea 2:0. Golove za aktuelnog šampiona su postigli Maksi Gomez u 61. minutu i Trezege pred sam kraj utakmice. Gosti su trenutno petoplasirani tim Super lige sa 26 osvojenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba nije bilo pobednika. Karagumruk je desetkovan povredama, tako da očekujemo od fudbalera Trabzona da u večerašnjem okršaju u Istanbulu osvoje nova tri boda u fudbalskom prvenstvu Turske.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)