PREDLOG IZ AFRIKE: Al Ahli pobedom čuva tron

N.P.

28. 12. 2022. u 09:05

VELIKAN iz Kaira gostuje ekipi Keramika Kleopatre u okviru 10. kola egipatske Premijer lige.

ПРЕДЛОГ ИЗ АФРИКЕ: Ал Ахли победом чува трон

Profimedia

Al Ahli definitivno želi da ove sezone da vrati trofej namenjen prvaku u svoje vitrine. Četa švajcarskog trenera Marsela Kolera nema poraz od početka sezone. Popularni "crveni đavoli" posle devet odigranih utakmica u prvenstvu imaju sedam pobeda i dva remija. Najtrofejniji klub na svetu je trenutno lider na tabeli sa 23 osvojena boda, dva manje od drugoplasiranog aktuelnog šampiona Zamaleka.

Fudbaleri Keramika Kleopatre su proteklog vikenda izgubili na gostovanju Al Itihadu minimalnim rezultatom. To je timu iz Gzire ukupno četvrti kiks nakon devet odigranih kola. Domaćin se nalazi na osmom mestu na tabeli uz 11 sakupljenih bodova.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba gosti su rutinski trijumfovali rezultatom 4:0. Al Ahli samo pobedom u večerašnjem okršaju u Gziri čuva vrh tabele, tako da savetujemo da odigrate čistu dvojku.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

JUNAJTED JE U VELIKOJ OPASNOSTI DA OSTANE BEZ IGRANJA U EVROPI: Pritisak na Erika ten Haga dostiže maksimum pred gostovanje u prestonici