BIVŠI NAPADAČ ''CRNO-BELIH'' PREDVODI AL TAVON: Povratak na terene u Saudijskoj Arabiji

V.M.

15. 12. 2022. u 12:23

SAUDIJCI su pauzirali sva takmičenja pre dva meseca kako bi im se reprezentacija bolje pripremila za Svetsko prvenstvo u Kataru.

БИВШИ НАПАДАЧ ЦРНО-БЕЛИХ ПРЕДВОДИ АЛ ТАВОН: Повратак на терене у Саудијској Арабији

Foto: Profimedia

Al Tavon igra solidno ove sezone i zauzima peto mesto na tabeli sa 17 osvojenih bodova. U tri kola pre pauze imali su dve pobede i poraz. ''Vukovi'' na svom terenu imaju dva trijumfa uz po jedan poraz i nerešen rezultat. Napad ekipe predvodi jedan od najomiljenijih stranaca koji su igrali u Partizanu Leandre Tavamba. Kamerunac trese mreže od kada je stigao u Saudijsku Arabiju i postigao je 72 pogotka na 134 utakmice za ''plavo-žute''.

Al Adalh igra jako slabo i ima samo jednu pobedu nakon osam kola. Trenutno je na 13. mestu i ako ne promeni nešto, očekuje ga grčevita borba za opstanak u eliti. Jedini trijumf ostvarili su protiv Al Feihe, kada je bilo 2:1. Nakon te utakmice usledila su dva poraza pre Svetskog prvenstva.

Što se tiče međusobnih susreta, ova dva tima su ukrstila koplja tri puta u svojoj istoriji. Dva puta je slavio Al Tavon, dok je u poslednjem okršaju bilo 0:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!