MITROVIĆ DELI OTKAZE! DŽerard je smenjen, da li je Marš sledeći na redu?

M.T.

23. 10. 2022. u 08:49 >> 08:54

''PAUNOVI'' su već dva meseca bez pobede.

МИТРОВИЋ  ДЕЛИ ОТКАЗЕ! Џерард је смењен, да ли је Марш следећи на реду?

Foto: Profimedia

Navijači Lidsa zaboravili su kako je to radovati se pobedi pošto su im njihovi ljubimci takvu priliku poslednji put pružili još u avgustu. ''Paunovi'' će pokušati da post prekinu danas od 15 časova protiv raspoloženog Fulama pred svojim navijačima na svom ''Elan roudu''.

Bio je 21. avgust kada je Lids savladao Čelsi sa 3:0 i činilo se da ekipa Džesija Marša može da ima dobru sezonu, ali je to zapravo bio poslednji put da su se ''paunovi'' radovali. Dva meseca i sedam mečeva bez pobede kasnije, Lids je u velikom problemu. U poslednjih pet kola četiri puta je tim Džesija Marša poražen i samo jednom remizirao, ali klub još uvek ne razmišlja o tome da mu uruči otkaz.

Lids je u prethodnom kolu poražen od Lestera i sada se nalazi na 16. mestu tabele Premijer lige sa devet bodova, koliko ima i Vulverhempton koji se nalazi u zoni ispadanja. ''Paunove'' tek čekaju mečevi protiv Liverpula i Totenhema gde su svakako autsajderi pa im je Fulam prilika da osvoje neki bod.

Fulam na trećini sezone stoji veoma dobro. ''Kotidžeri'' sa četiri pobede, tri nerešena rezultata i četiri poraza u 11. odigranih kola imaju 15 bodova i nalaze se na devetoj poziciji sa istim brojem bodova kao osmoplasirani Brajton, dok Liverpul na sedmom mestu ima bod više i Fulam može da ih prestigne u slučaju pobede. Posle dva uzastopna poraza, Fulam je po povratku Srbina remizirao sa Bornmutom dok je u prošlom kolu savladao Aston Vilu, a u oba meča je Alekandar Mitrović pogodio i sa osam golova je najbolji strelac ''kotidžera'', pa nema sumnje da će biti najveća opasnost po gol Lidsa.

Pored loše forme, u Lidsu ima i mnogo problema zbog povređenih igrača. Marš i dalje ne može da računa na Stuarta Dalasa, Adam Foršoa i Lea Hjelde, dok postoji mogućnost da zeleno svetlo dobiju Arči Grej i Paskal Štrujik. U Fulamu će takođe biti nekoliko izostanaka. Zbog povreda u timu neće biti Lajvin Kurzava i Manor Solomon, dok još uvek nije sigurno da li će u timu biti Keni Tejt. Meč protiv Lidsa će preskočiti i Danijel Džejms pošto je Velšanin pozamljen igrač upravo iz Lidsa.

Lids se protiv Fulama nalazi u seriji od četiri pobede računajući i meč iz kupa, a što se tiče poslednjih deset ligaških mečeva ova dva tima, Lid je uspešniji za nijansu sa tri pobede u odnosu na dve Fulama dok je pet mečeva i to uzastopnih završeno nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: UG 1-3 (kvota 1,57)

TIP ZA STRELCE: Aleksandar Mitrović strelac na meču (kvota 2,20)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona