VREME JE ZA PRVU POBEDU: LJubimac "delija" je na novom zadatku!

Novosti online

11. 10. 2022. u 09:21 >> 09:22

"LEGENDE" gostuju drugoligašu.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ: Љубимац делија је на новом задатку!

Foto: Profimedia

Debi Vladana Milojevića na klupi APOEL-a nije prošao kako se očekivalo. Kiparski velikan remizirao je na svom terenu sa Karmiotisom u meču 6. kola tamošnjeg šampionata rezultatom 0:0.

Popularne "legende" dominirale su na "GSP" stadionu, ali lopta nije htela u gol. Napadači nisu iskoristili nekoliko izglednih šansi, te su gosti nakon 90 minuta zadovoljniji napustili teren u Nikoziji.

Nekadašnji trener Crvene zvezde i ljubimac "delija" danas od 16 časova ima novu priliku da stigne do trijumfa. Njegovi puleni gostuju drugoligašu Ahironas Onosilosu u 1. kolu kiparskog Kupa.

Jedanaestoplasirani klub Druge divizije ne bi smeo da predstavlja problem za srpskog stučnjaka i velikana sa Sredozemnog mora. Sve sem rutinskog trijumfa APOEL-a smatraće se iznenađenjem.

NAŠ TIP: 2-2&2-6 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)