ZAHUKTAVA SE U ARGENTINI: Poslednji voz za Himnasiju

Novosti online

29. 09. 2022. u 09:35

TITULA je sve dalje.

ЗАХУКТАВА СЕ У АРГЕНТИНИ: Последњи воз за Химнасију

Foto: Profimedia

Himnasija La Plata bila je na dobrom putu da osvoji dugo čekanu titulu, ali dva uzastopna poraza udaljila su je od tog cilja. "Vukovi" su doživeli neuspehe u mečevima za Sentral Kordobom i Tigreom, te se trenutno nalaze na petoj poziciji, sa pet bodova manje od vodećeg Atletiko Tukumana.

Nestor Gorosito i njegovi puleni večeras imaju težak zadatak da se vrate na pobednički kolosek. Himnasija gostuje Barakasu u premijernom susretu 22. kola argentinske Lige profesional.

"Kamiondžije" igraju u skladu sa svojim mogućnostima. Devetnaesto mesto i 27 bodova je realnost crveno-belih iz Buenos Ajresa.

Himnasija iz La Plate nije uspela da zatrese mrežu na pet susreta u poslednjih sedam kola. Barakas je u seriji od četiri uspeha na domaćem terenu u ovom takmičenju.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)