"HUPSI" IMAJU ZICER: "Studenti" nemoćni u gradskom derbiju

N.P.

26. 09. 2022. u 09:40

FUDBALERI UCD-a gostuju Šamrok roversima u zaostalom meču 26. kola irske Premijer divizije.

ХУПСИ ИМАЈУ ЗИЦЕР: Студенти немоћни у градском дербију

Foto: EPA-EFE/ AIDAN CRAWLEY

"Hupsi" su posle pobede u prvenstvu nad Fajn Harpsom (5:1) sredinom nedelje odigrali remi bez golova protiv Šelburna. Šamrok je trenutno vodeći tim na tabeli sa 60 bodova, dva više od drugoplasiranog Deri Sitija.

Ekipa UCD-a je jedan od kandidata za ispadanje u niži rang. Popularni "studenti" zauzimaju pretposlednje deveto mesto u Premijer diviziji uz 19 osvojenih bodova, čak 12 manje od Drogede koja je u sigurnoj luci. Međutim, izabranici Endija Milera su u prošlom kolu napravili veliko iznenađenje trijumfom protiv Dandalka kod kuće nakon preokreta (3:2).


Domaćin je savladao večerašnjeg rivala na prethodna tri međusobna duela identičnim rezultatom 3:0. Šamrok je apsolutni favorit u gradskom derbiju u Dablinu, i predlažemo vam da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)