MARSELO, RODRIGEZ, PA SRBIN... Olimpijakos napada "Brazilce iz Brajsgaua" i sanja o ljubimcu DELIJA! (FOTO)

Novosti online

15. 09. 2022. u 10:23

VELIKAN iz Pireja ima velike planove.

МАРСЕЛО, РОДРИГЕЗ, ПА СРБИН... Олимпијакос напада Бразилце из Брајсгауа и сања о љубимцу ДЕЛИЈА! (FOTO)

Foto: Profimedia

Nakon poraza od Nanta (2:1) na startu Lige Evrope, te remija sa Volosom (1:1) u meču grčke Superlige, Olimpijakos dočekuje Frajburg u okviru drugog kola grupe "G" pomenutog kontinentalnog takmičenja.

Posle Marsela i izvesno Hamesa Rodrigeza, Olimpijakos je spreman da u poslednjim satima letnje pijace sa još nekoliko potpisa napravi tim po imenima kadar da se nadmeće za samu završnicu Lige Evrope.

Pre samo nedelju dana, više od 25.000 ljudi poklonilo se legendarnom Marselu na stadionu Jorgos Karaiskakis. Goreo je Pirej, a povod za feštu nije bila utakmica, pa uz nju pride i potpis najtrofejnijeg fudbalera u istoriji Real Madrida, već dolazak takvog fudbalera sam po sebi, iako je jasno da je Brazilac na zalasku karijere. I dok Pirej čeka da mu gazda Evangelos Marinakis na zelenom tepihu predstavi još jednu nekadašnju zvezdu Real Madrida Hamesa Rodrigeza, Uprava šampiona Grčke u završnim satima prelaznog roka radi na još nekoliko potpisa s ciljem da trener Karlos Korberan dobije tim po imenima kadar za osvajanje Lige Evrope.

I zato će (ne)moguća misija Olimpijakosa biti da na "Karaiskakis" vrati jedno dobro poznato lice. Misija pod šifrom "Luka", a zadatak izvlačenje Milivojevića iz Londona, odnosno Kristal Palasa godinu dana pre isteka finansijski vrlo jakog ugovora. Upravo ono što stoji u njemu, a to je godišnja plata od 3.500.000 evra pravi problem crveno-belima.

Profimedia

Za srpskog vezistu nema mesta u timu Patrika Vijere. Zato je Olimpijakos nanjušio i pozajmicu kao potencijalno rešenje. Da preuzme na sebe deo troškova Milivojevićeve godišnje zarade, pa da 2023. pokuša da ga zadrži kao slobodnog igrača kada mu istekne ugovor.

Frajburg je za razliku od večerašnjeg rivala trijumfalno započeo takmičenje. Na "Evropa parku" je pao Karabag sa 2:1, dok je minulog vikenda viđena "nula" u meču sa Menhengladbahom.

"Brazilci iz Brajsgaua" su lošije ušli u utakmicu, da bi kako je vreme odmicalo počeli da bivaju sve bolji. Jan Zomer je utakmicu na kraju završio sa čak osam odbrana...

Frajburg je ovim remijem definitivno izgubio prvo mesto i prepustio ga Union Berlinu.

Gladbah sa Farkeom na klupi teško gubi, ali mnogo teško i postiže golove. Zbog povrede u sastavu nije bilo Alesana Plee, što je dodatno otežalo posao.

Olimpijakos će nošen podrškom sa tribina dati sve od sebe da savlada bundesligaša i tako se u potpunosti vrati u igru za prva dva mesta u grupi.

NAŠ TIP: 1X&2-5 (kvota 2,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković