LIDERU OTVOREN PUT KA TITULI: "Zeleni" na pragu pete uzastopne pobede

N.P.

09. 09. 2022. u 12:36

TIM Flore sastaje se sa Tamekom u okviru 28. kola estonske Meistrilige.

ЛИДЕРУ ОТВОРЕН ПУТ КА ТИТУЛИ: Зелени на прагу пете узастопне победе

Profimedia

Domaćin je u prošlom kolu ostvario jednu od najvažnijih pobeda u sezoni, savladao je u gradskom derbiju Levadiju rezultatom 2:1. Flora je vodeći tim na tabeli sa 75 bodova, deset više od aktuelnog šampiona koji je na drugoj poziciji.


Ekipa Tameke ulazi u duel nakon dva vezana remija, protiv Kuresarea (1:1) i Narve (0:0). Gosti se trenutno nalaze na sedmom mestu u Meistrili uz 27 osvojenih bodova i ostvarenom gol-razlikom 27:48. 


Na minulih pet međusobnih duela između dva kluba popularni "zeleni" su pobedili u svakom. Flori je put ka tituli prvaka otvoren, očekujemo rutinsku pobedu domaćih fudbalera i savetujemo da kec pojačate golovima. Za najhrabrije predlažemo da pokušaju sa prelazom jer lider ume da slavi nakon preokreta, a kvota je fantastična.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,48)
ZA NAJHRABRIJE: 2-1 (kvota 27)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)