ZICER ZA ZVEZDU: Gosti sa severa redovno gube u Beogradu

N.P.

04. 09. 2022. u 09:47

AKTULENI šampion večeras od 20 časova dočekuju TSC na stadionu "Rajko Mitić" u okviru 10. kola Superlige Srbije.

ЗИЦЕР ЗА ЗВЕЗДУ: Гости са севера редовно губе у Београду

FOTO: M. Vukadinović

Fudbaleri Crvene zvezde su startovali odlično domaći šampionat i zabeležili šest pobeda iz isto toliko duela. Domaćin se nalazi na prvoj poziciji sa 19 osvojenih bodova i dve utakmice manje u odnosu na ostale ekipe. Da tim iz Ljutice Bogdana gaji napadački fudbal svedoči gol razlika 26:3, a od početka Superlige Srbije "crveno-beli" su naročito bili golgeterski raspoloženi na stadionu Rajko Mitić.

Zvezda je redom savladavala niški Radnički (4:0), Kolubaru (5:0), Radnik (6:0), Voždovac (4:0) i Javor (4:1). Na poslednjoj utakmici "crveno-beli" su odigrali nerešeno u 168. večitom derbiju (1:1) na gostujućem terenu, a jedini pogodak za tim Miloša Milojevića je postigao Osman Bukari.

Foto: M.Vukadinović


Sa druge strane TSC se nalazi na petoj poziciji sa 16 osvojenih bodova. Puleni Žarka Lazetića su ostvarili četiri pobede (Čukarički, Radnički Niš, Mladost GAT, Radnički 1923), isto toliko nerešenih susreta (Spartak, Napredak, Partizan, Javor) i jednim porazom (Novi Pazar). Gol razlika tima iz Bačke Topole iznosi 12:2, a i ove sezone TSC pretenduje da bude ekipa u samom vrhu tabele što i dokazuju. 

FOTO: M. Vukadinović


Protiv TSC-a Crvena Zvezda je do sada odigrala devet duela. Ekipa Miloša Milojevića je slavila na čak osam susreta, dok je tim iz Bačke Topole uspelo da zabeleži jednu pobedu. Takođe, gol razlika je na strani domaćina i iznosi 29:7. Poslednji duel ove dve ekipe su odigrale na “TSC areni” u aprilu prošle sezone gde je Zvezda ostvarila ubedljivu pobedu sa 4:0, zahvaljujući het-triku koji je postigao Mirko Ivanić i uz još jedan pogodak El Fardu Bena.

Crveno-beli nakon remija na derbiju žele povratak na pobednički kolosek, apsolutni su favoriti pred svojim navijačima na stadionu "Rajko Mitić" i predlažemo da kec pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)