MRKIĆ BUDI "MERAKLIJE": Lazarevčani ne znaju za pobedu protiv Reala sa Nišave

N. P.

17. 08. 2022. u 09:13

U odloženom meču 3. kola Super lige Srbije sastaju se Kolubara i Radnički Niš.

МРКИЋ БУДИ МЕРАКЛИЈЕ: Лазаревчани не знају за победу против Реала са Нишаве

FOTO: A. Ilić

Tomislav Sivić nije više trener Nišlija, podneo je ostavku nakon poraza u prošlom kolu na "Čairu" od Novog Pazara rezultatom 3:1. Strelci za izabranike Vladimira Gaćinovića bili su Bojica Nikčević u 45. Andrija Majdevac u 55. i Slobodan Rubežić u 77. minutu susreta. Na njegovo mesto postavljena je legenda kluba Saša Mrkić.

Bivši defanzivac je u dva navrata predvodio "meraklije" tokom 2013. i 2014. godine. U trenerskoj karijeri vodio je još Sinđelić iz Niša, Slogu iz Kraljeva, Dinamo Vranje i Dubočicu. Radnički trenutno ima samo dva boda posle pet odigranih utakmica, eliminisan je iz Evrope već na prvom koraku od malteške Gzire i nakon sedam prvenstvenih mečeva još ne zna za pobedu. Gosti trenutno zauzimaju tek predposlednje 15. mesto na tabeli uz jako lošu gol-razliku 6:15. Uprava Nišlija je pred put u Lazarevac  u dogovoru sa novim šefom stručnog štaba raskinula ugovore sa dvojicom golmana Markom Drobnjakom i Filipom Dujmovićem. 

Ekipa Kolubare od starta prvenstva ima učinak od jedne pobede, isto toliko poraza i tri remija uz gol-razliku 6:10. Puleni Dejana Švabe Đurđevića su u prošlom kolu odigrali nerešeno pred svojim navijačima protiv Vojvodine (2:2).

Veoma uzbudljiva utakmica je viđena u Lazarevcu. "Zeleno-crni" su vodili na poluvremenu golom Nemanje Milojevića iz penala, a onda u nastavku pogotke za "lale" su postigli Veljko Simić i Nemanja Nikolić, da bi Stefan Marjanović pogotkom glavom doneo novo izjednačenje i podelu bodova. Domaćin trenutno zauzima 11. mesto u Super ligi Srbije uz šest osvojenih bodova. Trener Đurđević forsira formaciju 4-1-4-1, sa najisturenijim napadačem Harisom Kadrićem.

Foto: M.Vukadinović


Radniči iz Niša je savladao večerašnjeg rivala na prethodna četiri međusobna duela između ova dva tima. Poslednji put klubovi su se sastali 7. marta 2022. godine na "Čairu" rezultat na semaforu je bio 1:0. Jedini gol na meču postigao je sadašnji fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović u 19. minutu.

Gosti sa novim šefom stručnog štaba žele po svaku cenu da izađu iz krize, ali svakako forma Nišlija je jako loša. Fudbaleri Kolubare s druge strane pred svojim navijačima igraju otvoren i napadački fudbal bez obzira ko je protivnik, a motiv više im je prekid jako loše tradicije kou imaju protiv Nišlija. Prognoziramo da će u večerašnjem okršaju u Lazarevcu oba kluba postići po gol, kvota je vrlo primamljiva.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri