ČEMPIONŠIP JE KRENUO: "Latiksi" oprezni protiv "belih"

N.P.

30. 07. 2022. u 09:02 >> 09:18

U OKVIRU 1. kola fudbaleri Vigana sastaju se sa Prestonom.

ЧЕМПИОНШИП ЈЕ КРЕНУО: Латикси опрезни против белих

Foto: Profimedia

Vigan je prošle sezone igrao odlično u Ligi 1. Osvojio je prvo mesto sa 92 osvojena boda nakon 46 odigranih susreta. Izabranici Lijama Ričardsona su ostvarili 27 pobeda, 11 remija i osam poraza uz gol-razliku 82:44.


Preston je u proteklom šampionatu zauzeo 13. poziciju u Čempionšipu sa 64 sakupljena boda. Gosti nisu imali problema sa opstankom ali ni preteranu ambiciju da uđu u najviši rang engleskog fudbala.


U poslednjem međusobnom duelu koji je odgran 2020. godine "latiksi" su izgubili rezultatom 1:2. Predlažemo da odigrate duplu šansu na domaćina, uz maksimum tri gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,68) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)