VELIKAN MORA DA SE UOZBILJI: Velez beži sa začelja

Novosti online

20. 06. 2022. u 10:54 >> 19:09

"TVRĐAVA" je sačuvala okosnicu tima, ali nešto ne štima. U klubu su ostali najtalentovaniji igrači poput Luke Oreljana i Fransiska Ortege. Tu je i dalje i kapiten Lautaro Đanetini, ali su i angažovana neka zvučna pojačanja.

ВЕЛИКАН МОРА ДА СЕ УОЗБИЉИ: Велез бежи са зачеља

Foto: Profimedia

Velez definitivno mora da se uozbilji! Desetostruki šampion Argentine očajno je započeo novu sezonu u Ligi profesional. Samo jedan osvojen bod i pretposlednje mesto na tabeli bacilo je u očaj navijače. Uprava kluba pod velikim je pritiskom, dok se treneru Aleksanderu Medini ne piše dobro. Nekadašnji strateg brazilskog Internasionala preuzeo je "tvrđavu" pre manje od mesec dana, a već bi mogao da je napusti.

Međutim, ukoliko upiše trijumf u meču 4. kola, svoju odiseju na klupi ekipe iz Buenos Airesa mogao bi da produži. Na stadion "Hose Amalfitani" stiže Rosario Central.

Velez je sačuvao okosnicu tima, ali nešto ne štima. 

U klubu su ostali najtalentovaniji igrači poput Luke Oreljana i Fransiska Ortege. Tu je i dalje i kapiten Lautaro Đanetini, ali su i angažovana neka zvučna pojačanja. Nama najpoznatije je svakako levi bek Emanuel Insua, koji se minule rastao sa AEK-om iz Atine i kao slobodan igrač vratio u domovinu. Ovaj 30-godišnji defanzivac je prethodno igrao za Boku Juniors, Granadu, Udineze i Panatinaikos.

Pored Insue, iz Guaranija je stigao paragvajski reprezentativni vezista Hoze Florentin za 600.000 evra, dok je 21-godišnji Argentinac koji takođe igra u veznom redu, Franko Dijaz, plaćen Temperliju 435.000 evra.

U prethodnih pet međusobnih susreta Velez je slavio u tri, ali poslednja dva Rosario je rešio u svoju korist. 

Naša procena je da će Velez konačno stići do prve pobede u sezone, ipak, tip smo "osigurali" duplom šansom uz maskimum tri gola na meču.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista