ZICER ZA NIGERIJU: Lak plen ispred "super orlova"

Novosti online

13. 06. 2022. u 11:20

Drugo kolo grupe "A" kvalifikacija za Afrički kup nacija.

ЗИЦЕР ЗА НИГЕРИЈУ: Лак плен испред супер орлова

Foto: Profimedia

Nešto teže nego što se očekivalo je Nigerija došla do prvih bodova u kvalifikacijama za Kup afričkih nacija 2023. godine u Obali Slonovače. Morala je pred svojim navijačima da preokrene protiv Sijera Leonea, ali je uspela u tome i slavila je sa 2:1.

Sada "super orlovi" gostuju u maloj ostrvskoj državi u Gvinejskom zalivu, timu koji na premijeri nije uspeo nimalo da oteža Gvineji Bisao put do prvih bodova. Poražen je Sao Tome i Prinsipe sa 5:1.

Pobeda Nigerije se praktično ne dovodi u pitanje protiv 183. selekcije na FIFA rang-listi. Pitanje je samo kojim će rezultatom da je ostvari.

NAŠ TIP: 2&3-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis