SERIJA A SE ZAHUKTAVA: Korintijans u poteri za Palmeirasom

Novosti online

11. 06. 2022. u 11:41 >> 11:41

PORTUGALSKI stručnjak Vitor Pereira i njegovi izabranici "pucaju" na titulu.

СЕРИЈА А СЕ ЗАХУКТАВА: Коринтијанс у потери за Палмеирасом

Foto: Profimedia

Fudbaleri Korintijansa ugostiće Huventude u meču 11. kola brazilske Serije A. Meč na "Neo Kimika areni" na programu je večeras od 21 čas i 30 minuta.

Velikan iz Sao Paula trenutno se nalazi na drugo mestu sa samo jednim bodom manje od lidera Palmeirasa. "Narodni tim" mogao je od prošle runde takmičenja da preuzme čelo tabele, međutim, Kujaba je izenanđujuće slavila sa 1:0.

Huventudeu su pred početak sezone predviđali borbu za opstanak, analtičari su bili za sada pogodili, pošto puleni Eduarda Baptiste zauzimaju 19. poziciju sa svega 10 bodova. Jedina ekipa ispod "zelenih" je Fortaleza.

Portugalski stručnjak Vitor Pereira i njegovi izabranici "pucaju" na titulu, Kortintijans je veliki favorit u utakmici sa Huventudeom. Sve sem trijumfa slavnog kluba predstavljalo bi veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024