ULOG JE LIGA ŠAMPIONA: Totenhem favorit na oprošaju Noriča od Premijer lige

Novosti online

22. 05. 2022. u 09:46

"PEVCI" su preskočili gradskog rival Arsenal i sada se nalaze na mestu koje vodi u elitu.

УЛОГ ЈЕ ЛИГА ШАМПИОНА: Тотенхем фаворит на опрошају Норича од Премијер лиге

FOTO: AP

Trijumfu Njukasla nad Arsenalom u minulom prvenstvenom kolu najviše se obradovao Totenhem. "Pevci" su preskočili gradskog rivala i sada se nalaze na mestu koje vodi u Ligu šampiona, te plasman u eliti drže u svojim rukama.

Klub iz Londona gostuje Noriču u poslednjem kolu Premijer lige, a njihov menadžer Antonio Konte već pravi planove za sledeću sezonu i borbu na više frontova. Naime, italijanski stričnjak planira da otkupi ugovore Dejana Kuluševskog i Kristijana Romera.

Upravo pomenuti tandem ima velike zasluge za ostvarenje cilja, a oni su u London došli kao pozajmljeni igrači.

Za Kuluševskog koji je na 17 mečeva postigao tri gola i upisao osam asistencija, Juventus traži 35 miliona evra, dok će ostanak Romera, reprezentativca Argentine, Totenhem morati da plati 45 miliona evra Atalanti.

Uprkos svemu, Hari Kejn, Son i družina moraju biti oprezni pred gostovanje na "Kerou roudu". Norič želi da se od elite oprosti dobrim rezultatom, "kanarinci" su po ko zna koji put ispali iz lige, i sa pravom nose epitet "jo-jo" kluba.

Naime, već nekoliko godina Norič se nalazi na relaciji Čempionšip/Premijer liga, nikako ne uspevaju kontinuirano da nastupaju u najkvalitnetnijem rangu u Engleskoj i to je rana koja najviše boli sve pristalice "zeleno-žutih".

Nema sumnje da će Timo Puki i ostatak ekipe pokušati da iznenade Totenhem i sa osmehom na licu, dostojanstveno, uz aplauze, ponovo krenu u avanturu zvanu "Čempionšip.

Eventualnu pobedu Norča najvše bi slavio Arsenal, koji bi uz taj ishod i svoj trijumf nad Evertonom konačno obezbedio povratak u Ligu šampiona. Ipak, takav scenario je daleko od realnog.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna