IDEMO, MIŠO: Srbin ruši "kralja šljake" u njegovom domu?

M.M.

04. 05. 2022. u 09:45

MIOMIR Kecmanović i Rafael Nadal odmeriće snage na centralnom terenu "Manolo Santana" u Madridu.

ИДЕМО, МИШО: Србин руши краља шљаке у његовом дому?

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Godina 2007, isti turnir, isti grad, ali podloga je različita. David Nalbandijan, svetski "broj 3", ruši u četvrtfinalu tada dvadesetjednogodišnjeg "bika sa Majorke", prepustivši mu samo tri gema u meču.

Danas, 15 godina kasnije, Argentinac će zauzeti svoje mesto u loži i posmatrati svog pulena Miomira Kecmanovića kako vodi bitku sa najtrofejnijim igračem svih vremena na sporoj podlozi.

Srbin je u prvom kolu prosto "odneo" sa terena Aleksandra Bublika, kontrolisao je situaciju na terenu od samog starta. Miša nije dozvolio nijednu brejk loptu u meču, dok je bio pretnja Kazahstancu u sedam navrata, dva puta je realizovao i to je bilo dovoljno da se privede meč kraju.

"Kralju šljake" će ovo biti prvi meč još od finala Indijan Velsa, Rafa ima sjajnu sezonu iza sebe u kojoj je već uzeo tri trofeja, a u Akapulku je podigao pehar po 91. put u karijeri, što zaista zvuči neverovatno.

Foto AP

Španac je ranjiv, nema dileme, igra sjajno, ali to jednostavno nije više onaj igrač od pre par sezona, rivali više ne osećaju strah kada izađu na teren, a Miomir je upravo jedan od tih momaka koji "ne respektuju" protivnika, pa makar to bio i čovek koji je osvojio Rolan Garos čak 13 puta.

Očekuje nas spektakl u "magičnoj kutiji". Verujemo da Srbin može napraviti veliko iznenađenje, ali naša prognoza je da će na ovom meču granica gemova biti prebačena. Srećno, Mišo!

NAŠ TIP: +18,5 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILBAO JURI LIGU ŠAMPIONA: Na San Mamesu su padale mnogo jače ekipe od fenjeraša sa juga Španije