BORBA ZA EVROPU: Akademija Pandev - Škendija

N.P.

04. 05. 2022. u 08:34

TIM iz Strumice dočekuje fudbalere iz Tetova u derbiju 31. kola Prve lige Severne Makedonije.

БОРБА ЗА ЕВРОПУ: Академија Пандев - Шкендија

Profimedia

Ekipa Georgi Stojčeva je u prošlom kolu izgubila na gostovanju Makedoniji GP sa rezultatom 1:0. Zauzima 3. mesto na tabeli sa 58 bodova, dok drugoplasirana Škendija ima jedan više.


Izabranici Artima Šaćirija su neporaženi na prethodnih osam susreta u prvenstvu. Imaju tri remija i čak pet trijumfa, poslednji protiv Rabotničkog kod kuće sa 1:0.


U minulom međusobnom duelu nije bilo pogodaka, utakmice između Akademije Pandev i fudbalera iz Tetova su "tvrde" i neizvesne. Ali oba kluba se bore za Evropu tako da očekujemo pravi spektakl na stadionu "Blagoj Istatov" u Strumici. Predlažemo da odigrate duplu šansu na domaćina, uz minimum dva do maksimum pet golova na meču.


NAŠ PREDLOG: 1X&2-5 (kvota 2,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene