TIP IZ BRAZILA: Korintijans zaboravlja na poraz od Palmeirasa

Novosti online

01. 05. 2022. u 11:53 >> 11:56

"NARODNI TIM" predođen iskusnim Vilijanom trenutno je na šestoj poziciji, dok je Fortaleza poslednja i bez učinka za sada.

ТИП ИЗ БРАЗИЛА: Коринтијанс заборавља на пораз од Палмеираса

Foto: Profimedia

Fudbaleri Korintijansa dočekaće Fortalezu u utakmici 4. kola brazilske Serije A. Uprkos trijumfu na Bokom u Kupu Libertadores, domaćin na današnjem susretu pokušaće da anulira poraz od Palmeirasa u prvenstvu.

"Narodni tim" predođen iskusnim Vilijanom trenutno je na šestoj poziciji, dok je Fortaleza poslednja i bez učinka sa za sada.

<

Puleni Vitora Pereire pokušaće da na svojoj "Neo Kuimika areni" stignu do novog trijumfa, veliki su favoriti i pobeda ne bi trebalo da se dovede u pitanje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,85)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA "NOVOSTI" Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: "Muka mi je od Zapada i svega što rade" (FOTO)

- AMERIKA, Velika Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć Siriji u severozapadnom delu zemlje koji drži pod kontrolom od terorista. I u ovim dramatičnim trenucima, njima ljudski životi nisu na prvom mestu, već primenjuju takozvani "Cezarov zakon" koji im je ranije poslužio kako bi uveli sankcije Siriji. Muka mi je od Zapada i svega onoga što rade. Nisam mislila da mogu da idu niže od svega do sada, ali su ipak uspeli. Hvala Bogu, Sirija ima druge saveznike koji joj pritiču u pomoć.

07. 02. 2023. u 12:54

Komentari (0)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)