ŽESTOKA BORBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Arsenal - Mančester junajted

V.D.

23. 04. 2022. u 09:16

U uvodnom meču 34. kola engleske Premijer lige očekuje nas jedan od dva derbija kola.

ЖЕСТОКА БОРБА ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА: Арсенал - Манчестер јунајтед

Profimedia

Nakon tri vezana poraza Arsenal je u prošlom kolu na iznenađenje mnogih pobedio Čelsi na "Stamford Bridžu" rezultatom 2:4.

"Tobdžije" su pete na tabeli sa istim brojem bodova kao njihov gradski rival Totenhem. Pevci su poraženi od Brajtona, što je Arsenal iskoristio i pobedom nad prvakom Evrope bodovno se poravnao.

Mančester junajted je na "Enfildu" ubedljivo poražen od Liverpula sa 4:0. "Crveni đavoli" ne uspevaju da vežu par pobeda i na taj način obezbede sebi učešće u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi.

FOTO: AP/Tanjug

Ekipa trenera Ralfa Rangnika je u seriji od tri vezana poraza na gostujućim terenima, od toga dva ubedljiva od Liverpula i od gradskog rivala Sitija sa 4:1.

Gostovanje na "Emirejtsu" ne prija Ronaldu i društvu. Poraženi su na dva od poslednja tri meča , oba puta sa po 2:0. Junajted je uzdrman, u finiš sezone ulazi u lošoj formi, a predstoji im žestoka borba za četvrto mesto. Arsenal je pobedom nad Čelsijem nagovestio izlazak iz rezultatske krize.

Nekada su se današnji rivali borili za prvo mesto i ovaj meč bi odlučivao o tituli ali odavno ni jedni ni drugi nisu u konkurenciji za nešto više od plasmana u Ligu šampiona.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna