KO JE GLAVNI U GRADU? Vojvodina - Proleter

N.P.

11. 04. 2022. u 08:34

U GRADSKOM derbiju "Lale" se sastaju sa ekipom iz naselja Slana bara u meču 30. kola Super lige Srbije.

КО ЈЕ ГЛАВНИ У ГРАДУ? Војводина - Пролетер

Foto arhiva VN

Izabranici Dragana Radojičića su u četvrtfinalu Kupa nadigrali drugoligaša Rad na Banjici rezultatom 0:4, međutim, u prvenstvu pružaju očajne partije, izgubili su svaku od poslednjih šest utakmica.


Gosti su takođe u lošoj formi, na prethodnih sedam mečeva imaju učinak od pet poraza i dva remija, najsvežiji u prošlom kolu kod kuće protiv Čukaričkog (1:1), nalaze se na 14. poziciji na tabeli sa 29 bodova i do kraja sezone ih čeka grčevita borba za opstanak.


"Lale" su u prvom delu sezone savladale gradskog rivala sa (0:1), očekujemo da se večeras na "Karađorđu" vrate na pobednički kolosek i pokažu ko je glavni u gradu.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)