PRAZNIK FUDBALA U GLAZGOVU: Rendžers - Seltik

N.P.

03. 04. 2022. u 08:15

DANAS je u Škotskoj na programu čuveni "Old Firm" derbi, gde "Policajci" na "Ajbroksu" dočekuju gradske rivale "Kelte" u utakmici 32. kola Premijer lige.

ПРАЗНИК ФУДБАЛА У ГЛАЗГОВУ: Ренџерс - Селтик

Profimedia

Ostalo je još sedam mečeva do kraja sezone i današnji dvoboj u Glazgovu će sigurno odlučiti ko će biti novi šampion.


Ekipa Đovanija van Bronhorsta ulazi u meč nakon pobede u prošlom kolu nad Dandijem rezultatom 2:1, nalazi se na 2. mestu na tabeli sa 73 boda, dok večiti rival ima tri više. 


"Kelti" su u zaista sjajnoj formi, neporaženi su na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima u kojima su postigli čak 12 pogodaka.


"Policajci" su u prošlom derbiju nadigrani na "Seltik parku" sa (0:3), čeka nas zaista pravi spektakl i u ovakvim duelima favorita nema, prognoziramo da će oba kluba postići po gol u dvoboju na "Ajbroksu".


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)