BORJAN OVERIO VIZU: Protiv Paname za prestiž!

V.D.

30. 03. 2022. u 15:53

U poslednjem meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, prvoplasirana u Konkakaf zoni, Kanada, gostuje otpisanoj Panami.

БОРЈАН ОВЕРИО ВИЗУ: Против Панаме за престиж!

Foto: AP

Ovo je meč bez rezultatskog značaja. Borjan i drugovi su overili prvo mestu u grupi i putuju u Panama Siti totalno rasterećeni.

Panama je ubedljivim porazom od Amerike u prethodnom kolu izgubila sve šanse da se nađe u baražu za Katar, mada realno, snovi o Mundijalu su ugašeni remijem pre pet dana sa "slabašnim" Hondurasom na domaćem terenu.

Foto: AP

Obe ekipe će u ovaj meč ući rasterećeno. Selektor Džon Herdman je nekim igračima Kanade dao "voljno" nakon ubedljive pobede nad Jamajkom u prošlom kolu i zvaničnog plasmana na Mundijal. Kvota na Panamu je u padu ali u ovakvim mečevima nije lako prognozirati pobednika iako su gosti mnogo kvalitetniji tim i verujemo da će se i rezervisti truditi da se nametnu u ovom meču kako bi dobili što veću minutažu na najvažnijoj fudbalskoj smotri.

Ovoga puta odlučili smo se za igru na golove.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,52)

TIP ZA HRABRIJE: 3+ (kvota 2,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)