"OKRŠAJ VODEĆIH": Vintertur - Arau

N.P.

11. 03. 2022. u 12:02

U DERBIJU 26. kola Druge lige Švajcarske ekipa iz Ciriha dočekuje izabranike Stefana Kelera.

ОКРШАЈ ВОДЕЋИХ: Винтертур - Арау

Profimedia

Gosti su prekinuli sjajan niz od pet uzastopnih pobeda u prvenstvu neplaniranim porazom pred svojim navijačima od Šafhauzena sa (3:4), međutim uspeli su da zadrže vodeću poziciju na tabeli sa 47 bodova pet više od večerašnjeg rivala.


Ekipa Aleksandra Freja igra po sistemu toplo-hladno na poslednja četiri ligaška meča ima dva trijumfa i isto toliko izgubljenih susreta poslednji u prošlom kolu na gostovanju Lozani rezultatom (3:1).


Domaćin je izgubio od Araua u prvom delu sezone sa (2:0), ne verujemo da  može da ih pobedi lider je kvalitetniji tim ali zato očekujemo da će biti golova u derbiju.


NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene