PARNI VALJAK ZA NASTAVAK EVROPSKE BAJKE: Partizan - Fejenord

V.D.

10. 03. 2022. u 12:50

CRNO-BELI na svom stadionu u Humskoj 1 večeras od 18.45 dočekuju holandskog velikana u okviru 1/8 finala Lige konferencija

ПАРНИ ВАЉАК ЗА НАСТАВАК ЕВРОПСКЕ БАЈКЕ: Партизан - Фејенорд

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Naš predstavnik igra odličnu sezonu i u poslednjih devet mečeva ima osam pobeda u svim takmičenjima. 

Partizan je u prethodnoj rundi savladao prašku Spartu ukupnim rezultatom 3-1 i tako sebi obezbedio dvomeč sa Holanđanima. 

Crno-beli igraju odlično u domaćem prvenstvu i zauzimaju prvu poziciju, poraženi su samo od Crvene zvezde u "Večitom derbiju", ali i dalje imaju prednost od dva boda.

Gosti iz Roterdama se nalaze na trećoj poziciji Eredivizije i teško da mogu ugroziti vodeći dvojac. Četvrtoplasirani AZ Alkmar zaostaje za njima svega jedan bod i u nastavku prvenstva ih očekuje borba za treće mesto. 

FOTO: EPA

Fejenord je rutinski odradio posao u Grupi E Lige konferencija gde su zauzeli prvu poziciju sa skorom od četiri pobede i dva remija i iza sebe ostavili Spartu iz Praga, Union Berlin i Makabi Haifu.

Srpski predstavnik će imati tu sreću da najbolji strelac tima iz Roterdama Gus Til neće moći da nastupi večeras zbog suspenzije, a čak je neizvestan i nastup drugog strelca ekipe Linsena.

Naš Stefan Maletić koji radi kao pomoćni trener u NEC Najmegenu je za "Tip" rekao: 

"Fejenord je jedna napadačka ekipa, igraju sa dosta centaršuteva i dosta šutiraju van 16 metara. Bekovi često znaju da se ubace u vezni red, ali kad izgube loptu protivnik ima priliku da iz kontre postigne gol jer su im štoperi malo sporiji i slabiji u igri jedan na jedan". 

Maletić smatra da se ekipa iz Roterdama slabije snalazi kada protivnik igra u formaciji 5-4-1.

Foto: Profimedia

U sastavu ni večeras neće biti Ljubomir Fejsa i Danilo Pantić, ali će Jojić, Menig, Rikardo, Natho, Marković i ostali puleni trenera Aleksandra Stanojevića dati sve od sebe da pred svojim navijačima naprave što bolji rezultat i nastave svoju evropsku bajku.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene