BRUS I DALJE POSTI: VBA - Svonsi

N.P.

28. 02. 2022. u 10:29

NA "HOTORNS" stadionu u poslednjem meču 35. kola Čempionšipa Vest Bromvič albion dočekuje Svonsi.

БРУС И ДАЉЕ ПОСТИ: ВБА - Свонси

Foto: Profimedia

Ekipa Stiva Brusa je u jako lošoj formi, na poslednjih šest utakmica u prvenstvu ne zna za trijumf, posle čak pet poraza i jednog remija pala je na 13. poziciju na tabeli sa 46 osvojenih bodova.

foto: epa


Fudbaleri Rasela Martina igraju po sistemu toplo-hladno, na prethodna četiri ligaška meča imaju dve pobede i isto toliko izgubljenih susreta, najsvežiji u prošlom kolu na strani protiv Šefild junajteda 4:0, trenutno zauzimaju 17. poziciju u Čempionšipu sa sakupljenih 38 poena.


Domaćin nije savladao tim iz Velsa na minula dva međusobna duela, Brus otkako je seo na klupu i dalje čeka na prvu pobedu, očekujemo da se to konačno desi u večerašnjem susretu pred svojim navijačima.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)