NAJAVA I "TIP" PROGNOZA: Specija - Fiorentina

V.D.

14. 02. 2022. u 10:15

U poslednjem meču 25. kola Serije A, Viola stiže u goste Speciji.

НАЈАВА И ТИП ПРОГНОЗА: Специја - Фиорентина

Foto: EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Seriju od tri uzastopne pobede fudbaleri Specije prekinuli su u prošlom kolu odigravši nerešeno u gostima sa poslednjeplasiranom Salernitanom. Pobedili su lidera na tabeli Milan. Sa pet bodova prednosti u odnosu na timove u zoni ispadanja i utakmicom manje u džepu popularni "orlići" sa dobrom formom i još boljim raspoloženjem dočekuju duel sa timom iz Firence.

Bivši tim našeg Dušana Vlahovića plasirao se u polufinale kupa, pobedivši favorizovanu Atalantu i čime su pokazali da ih ubedljiv poraz od Lacija nije nimalo uzdrmao. Ljubičasti na gostovanju postižu u proseku gol po utakmici. Domaća Specija na svom terenu postiže u proseku gol po utakmici. Poslednja dva međusobna duela Viola je ubedljivo rešila u svoju korist, pritom ne primivši nijedan gol. Specija nije tim kog treba potceniti, znaju svi to u taboru Viole.

Izabranike Vićenca Italijana očekuje još jedan težak meč. Na osnovu forme koju su oba tima prikazala u prethodnom periodu naš tip je GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!