NOVAJLIJA SE NE SNALAZI U LIGI JEDAN: Razigrani gost bi to da iskoristi

V.M.

01. 01. 2024. u 11:00

U okviru 26. kola engleske Lige jedan, Karjlajl junajted će ugostiti Port vejl na ''Branton parku'' (16:00).

НОВАЈЛИЈА СЕ НЕ СНАЛАЗИ У ЛИГИ ЈЕДАН: Разиграни гост би то да искористи

Foto: Profimedia

Domaćin je prošle sezone osigurao promociju preko plej-ofa Lige dva, ali igra dosta slabo u trećem rangu engleskog fudbala i očigledno ne poseduje kvaliet za njega.

Ostvario je samo tri pobede do sada i zacementiran je za dno tabele sa 17 osvojenih bodova.

Karlajl se baš muči napadački, postigao je samo 18 pogodaka do sada, a uz to ima i jednu od najgorih odbrana sa 35 primljenih golova.

Drugačija je priča kod gosta koji je nakon slabog otvaranja prvenstva počeo da igra dobar fudbal u poslednje vreme i na minulih pet utakmica je ostvario tri pobede uz remi i poraz.

Za kraj 2023. godine Port vejl je ugostio Blekpul i rutinski slavio sa 3:0, tako da u dobroj atmosferi ulazi u novu godinu i želeće da upiše novi trijumf protiv fenjeraša kojeg je savladao u petom kolu sa 1:0.

Gosti igraju promenljivo na strani ove sezone, sakupili su 14 poena na 12 gostovanja, a mi verujemo da će povećati bodovni saldo na današnjem duelu.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1.42)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije