KRSTAJIĆ DEBITUJE (19.15), KVOTE ODLIČNE Novo iskušenje za bivšeg selektora Srbije

Ekipa "Novosti"

13. 12. 2021. u 14:44

Bivši selektor Srbije, Mladen Krstajić, posle otkaza u TSC, lako je pronašao posao. Uprava Makabija iz Tel Aviva bila je brža i sposobnija od kolega iz Nigerije, gde su se takođe stvorili uslovi za rad.

КРСТАЈИЋ ДЕБИТУЈЕ (19.15), КВОТЕ ОДЛИЧНЕ Ново искушење за бившег селектора Србије

FOTO: AP/Mindaugas Kulbis

Da li su Nigerijci pogrešili, pokazaće vreme. Bilo kako bilo, našeg stručnjaka večeras, u okviru 13. kola izraelskog prvenstva čeka meč sa Hapoel Hederom.

Makabi iz Tel Aviva je do prošle godine bio neprikosnoven u prvenstvu Izraela. Međutim, dogodile su se neke promene, pa je domaćina nestručni rad odvojio od titule. Izraelskom velikanu ostali su za utehu dobri rezultati na međunarodnoj sceni. I to baš za utehu (drugo mesto Lige konferencija),jer je  Makabi i novu sezonu loše "otvorio". Peti je, sa velikim bodovnim zaostatkom za vodećom  Hapoel Ber Ševom.

Hoće li Krle znati da sklopi mozaik za rivala, koji je po tradiciji u međusobnim duelima bodove nije osvajao u ovom veku?

Ako dobije podršku svojih igrača, trijumf je realnost. Krstajić je zatekao dobar tim, kome bi i za mečeve u domaćem prvenstvu moralo da se vrati samopouzdanje već od duela sa Hederom.

NAŠ PRVI PREDLOG JE KEC (kvota, 1.50),  A DRUGI 1&3+ 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis