DRAGAN ČIČA: Galata se muči bez Ikardija

Novosti online

20. 01. 2024. u 10:15

Kolega, novinar “Sport kluba”, tipuje parove turskog prvenstva.

ДРАГАН ЧИЧА: Галата се мучи без Икардија

FOTO: Tanjug/AP

Turska 1

Subota

11.30 Kasimpaša – Hataj 3+

14.00 Karagumruk – Bašakšehir X2

14.00 Alanja – Rize GG

17.00 PENDIK – BEŠIKTAŠ 2

17.00 Adana – Ankaragudžu 1

Nedelja

11.30 Sivas – Gaziantep X

14.00 FENERBAHČE – Samsun 1&3+

14.00 Konja – Antalija 1X

17.00 Trabzon – Galatasaraj GG

Ponedeljak

18.00 Kajzeri – Istanbulspor 1

Galatasaraj će protiv Trabzona u derbiju kola nastupiti bez prvog strelca i najboljeg igrača Maurija Ikardija, koji je povređen. Sa druge strane, domaćin je ušao u seriju dobrih rezultata i pozicionirao se na treće mesto, zbog čega bih rekao da aktuelni šampion nema ulogu favorita. U poslednje vreme se momci trenera Okana Buruka dosta muče, ne prikazuju uverljivu igru kao na početku sezone, pa bih na prvom mestu predložio igru na golove.

Ni Fener trenutno nije tako ubedljiv, ali mislim da neće imati poteškoća sa Samsunom, a takođe očekujem i laku pobedu Bešiktaša na gostovanju Pendiku. “Crni orlovi” su se podigli dolaskom trenera Fernanda Santoša i polako počinju da igraju onako kako se od njih očekuje.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!