DAMIR MIRVIĆ: Briž nema pravo na grešku

Ž. U.

26. 12. 2023. u 10:53

BIVŠI fudbaler Genta o današnjim mečevima belgijske Župiler Pro lige

ДАМИР МИРВИЋ: Бриж нема право на грешку

Ilustracija

Utorak:

13.30 GENK - ANTVERPEN   GG

Obe ekipe znaju da igraju samo napadački. Verujem da će danas u svom poslu rivali biti uspešni i svoj međusobni duel završiti golom sa obe strane.

16.00 KORTRAJK - GENT   2&3+

KortrAjk je poslednji, i kao takav nema nikakvu "kočnicu" da na svom terenu nešto pokuša i dobro uradi sa Gentom. Nije nemoguće, da u tom pokušaju pretera i meč završi sa puno golova u sopstvenoj mreži. Gent je i ove sezone jedan od kandidata za titulu. Na poslednjem gostovanju Brižu, ostao je bez bodova. Na terenu fenjeraša sigurno ne bi smeo ponovo da kiksne.

16.00 OUD HEVERLE - EUPEN  0-2

Rivalima je svaki bod bitan, jer su sezonu otvorili katastrofalno. Verujem da bi ta činjenica mogla da ih učini opreznim i više okrenutim defanzivnim obavezama u međusobnom duelu.

18.30 VESTERLO - MOLENBEK  1

Vesterlo je sa dve pobede i remijem napustio zonu ispadanja. Sada kada je ostigao željenu formu ne bi smeo da stane u okršaju sa Molenbekom, prvim komšijom sa tabele.

20.45 BRIŽ - ST. ŽILOAZ  1

Ovo je deo sezone kada Briž igra najbolje. Na to je aktuelni šampion Belgije i primoran, jer je do pre dva kola bio čak šesti.  Sada kada je na tabeli počeo da se penje, pritiska koji već duže visi nad ekipom domaćin bi mogao da se oslobodi samo bodovima iz okršaja sa liderom prvenstva.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja