DEJAN STANKOVIĆ: Salcburg melje i sa klincima

S.R.

27. 05. 2023. u 11:45

PREDSEDNIK Leobena tipuje za naše čitaoce mečeve austrijske Bundeslige

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ: Салцбург меље и са клинцима

Ilustracija

Austrija 1

Subota:

<

17.00 Altah –  A. Luštenau 1X2

17.00 Hartberg – Rid X2

17.00 Volfsberger – Tirol 1X

Nedelja:

17.00 LASK – Austrija 1X

17.00 Rapid – Šturm X2

17.00 SALCBURG – A. Klagenfurt 1

 

Meč između Altaha i Luštenua je najnezgodniji za prognozu, klubovi su udaljeni samo pet kilometara. Altahu trebaju bodovi za opstanak, a Luštenauu za eventualni baraž za Evropu.

Rid mora da se čupa sa dna, a ovo mu je idealna prilika, jer je Hartberg svoje muke oko opstanka prebrinuo. Predlažem duplu šansu na goste. Volfsberger ima blagu prednost nad Tirolom, koji se nada sedmoj poziciji. 

Šturm je izgubio titulu u prošlom kolu, a svakako je kvalitetniji od Rapida. Trener zelenih nalazi se pod velikim pritiskom, pa bi još jedan poraz mogao da znači otkaz. 

Najveći fiks je Salcburg, koji je već osvojio titulu, a sada bi trebalo da je proslavi sa svojim navijačima. Ni to što će se u postavi naći neki klinci, neće im biti prepreka za pobedu nad Klagenfurtom. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

BRUKA: UEFA vratila Rusiju u takmičenja, ali...

RUSIJA i Ukrajina su i danas izvori najvažnijih vesti na svetu. Sve vezano za njih se prati iz minuta u minut, uživo, i to ne jedino sam rat u Ukrajini, već i svi prateći događaji. Sport svakako spada u one sfere života koje "pogađa" ovaj sukob i najnovija dešavanja u njemu izazivaju veliku pažnju javnosti. A za sve je "kriva" poslednja odlulka UEFA.

28. 09. 2023. u 16:16

Komentari (0)

PRELJUBA, JAVNO PONIŽENJE I IZDAJA: Kako je pukao brak Marijane i Lotara Mateusa?