OPŠTA BOLNICA NORMALIZUJE RAD: Zatvoren respiratorni centar u leskovačkoj Kovid bolnici

Игор Митић
Igor Mitić

21. 05. 2021. u 13:55

RESPIRATORNI centar leskovačke Kovid bolnice je zatvoren, a redovnom režimu rada vraća se i Služba psihijatrije koja je korišćena za smeštaj i lečenje pacijenata zaraženih virusom korona.

ОПШТА БОЛНИЦА НОРМАЛИЗУЈЕ РАД: Затворен респираторни центар у лесковачкој Ковид болници

Foto: I.Mitić

- Psihijatrija je isključena iz kovid režima i ona će, nakon dezinfekcije početi prijem pacijenata. Testirali smo anesteziologe i anestetičare angažovane u respiratornom centru koji je u međuvremenu zatvoren. To osoblje će biti vraćeno u svoju službu i zahvaljujući tome počinjemo takozvani hladni operativni program. Ako se nastavi ovakav pozitivan trend što se epidemije virusa tiče uslediće i zatvaranje leskovačke Kovid bolnice – kazao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je najavio početak operacija kuka i kolena, žučne kese i kile kao i katarakte, a biće pozivani i pacijenti koji su čekali dijagnostiku na skeneru. Opšta bolnica u Leskovcu, u toku naredne nedelje, dobiće i mobilni mamograf, pa će i ova dijagnostička procedura biti intenzivirana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade